You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre

Despre Castelul Bucuriei.

Te invităm într-un loc special, al creativităţii şi al armoniei, unde atenţia pentru copii, sănătatea, joaca, dezvoltarea personală şi spirituala sunt primordiale. Aici copilul tău va învăţa prin joacă, de la oameni blanzi, pasionaţi de ceea ce fac, iubitori si optimişti.

Grădiniţa noastră este gândită si construită în cele mai mici detalii ca un cadru primitor, sigur și performant în procesul educativ al preșcolarilor.

Scopul nostru principal il constituie realizarea si dezvoltarea unui sistem educational centrat pe copii si dezvoltarea lor armonioasa atat din punct de vedere fizic cat si psihic precum si familizarea inca de mici cu valorile crestine si a nevoii de cunoastere si protectie a mediului inconjurator.

Împreună construim o comunitate de părinți implicați în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor, având ca bază o comunicare permanentă și autentică între toți cei angrenați în această minunată călătorie.

Incurajam acomodarea blanda a micuților oferind posibilitatea parinţii să ne viziteze, să-şi petreacă timpul alături de noi, şi ştim că în momentul în care părinţii sunt convinşi că e alegerea cea mai potrivită pentru copilul lor, atunci copilul se va simti in siguranţă.

Organizăm întâlniri cu părinții unde sunteți invitați să schimbați informaţii şi să vă ajutați unii pe ceilalţi în cea mai frumoasă şi provocatoare aventură a vieţii, aceea de a fi părinte.

Copiii si parintii sunt implicati in: evenimente, acțiuni caritabile, expoziții cu lucrările copiilor, excursii etc.

Noi știm că timpul petrecut aici de cel mic are o puternică încărcătură afectivă și de aceea spaţiul a fost special conceput astfel încât copii să se joace împreună, să socializeze, să se simtă liberi, înțeleși, iubiți și apreciați.

Pentru mine, Castelul Bucuriei este locul pe care îl caut de ani de zile, locul la care am visat să-mi duc copiii, locul unde copilul tău se va simţi liber, apreciat și iubit !

Mariana Balaban alături de Echipa Veselă şi Creativă

PreSchool provides learning opportunities
that increase children’s potential.