You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Cluburi
Clubul de științe

DEZVOLTAREA INTELIGENTEI COGNITIVE
Trainer coordonator: Loredana Popa

Clubul de stiinte un optional destinat studiului lumii inconjuratoare prin stiinta si matematica aplicata

Copiii sunt oameni de stiinta ce cauta peranent sa se informeze in legatura cu lumea care ii inconjoara.Ei incearca sa inteleaga aceasta lume prin intermediul observarii si experimentarii.Curiozitatea naturala a copiilor este calea spre insusirea de cunoastinte.

O baza solida in stiinta si matematica ajuta copiii sa-si puna in aplicare deprinderile asimilate in situatii practice si sa devina parti integrante ale comunitatii globale.

Stiinta este un sistem organizat al cunoasterii lumii fizice si naturale.Ca proces,ea inseamna explorare,observare si experimentare ,calcul si aproximare matematica.

Abilitatile dezvoltate la stiinta (observarea,comparatia,descrierea,prognosticarea,calcularea,comunicarea,explicarea,aplicarea) vor fi folosite in toate ariile dezvoltarii copilului.conform cu particularitatile psihice ale varstei

  • Durata unui atelier: 40-45 de min
  • Frecvență: un atelier pe săptămână; 40 lei/ sedinta per saptamana
  • Vârstă recomandată: copiii de gradinita (3ani +) si scoala primara
    Grupele de studiu se formeaza tinand cont de specificul de varsta a copiilor inscrisi( grupe de 3-4 ani,4-5ani,5-6ani,scolari)
  • Numar minim de participanti: 5 copii inscrisi
  • Modalitate de lucru: vom invata proactiv,hands-on,implicandu-ne direct in procesul de instruire,prin experiment stiintific,exercitiu matematic,activitati practice ,joc didactic si brainstorming.

Subiectele și obiectivele atelierului pot fi urmărite de-a lungul anului în tabelul destinat programei anuale. În fiecare săptămână părinții sunt înștințați de tematicile abordate și desfășurarea atelierului.

PreSchool provides learning opportunities
that increase children’s potential.