You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

CRESA
Castelul Bucuriei

Cresa Castelul Bucuriei este un loc special, al creativităţii şi al armoniei, unde atenţia pentru copii, sănătatea, joaca, dezvoltarea personală şi spirituala sunt primordiale. Aici copilul tău va învăţa prin joacă, de la oameni pasionaţi de ceea ce fac, perseverenţi si optimişti.

Cresa noastră este gândită si construită în cele mai mici detalii ca un cadru primitor, sigur și performant în procesul educativ al anteprescolarilor.

Scopul nostru principal il constituie realizarea si dezvoltarea unui sistem educational centrat pe copii si dezvoltarea lor armonioasa atat din punct de vedere fizic cat si psihic precum si familizarea inca de mici cu valorile crestine si a nevoii de cunoastere si protectie a mediului inconjurator.

Împreună construim o comunitate de părinți implicați în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor, având ca bază o comunicare permanentă și autentică între toți cei angrenați în această minunată călătorie.
Organizăm întâlniri cu părinții unde sunteți invitați să schimbați informaţii şi să vă ajutați unii pe ceilalţi în cea mai frumoasă şi provocatoare aventură a vieţii, aceea de a fi părinte.

Primul, si cel mai important pas in educatia copiilor este acomodarea blanda a copiilor, crearea unui transfer corect de incredere de la parinte catre educatori, respectand ritmul fiecarui copil, astfel pastrand increderea ca el, copilul tau, este lasat aici cu oameni buni, blanzi si profesionisti, intr-un mediu sigur si securizant emotional pentru copil tau.

Desasemenea, am pregătit o gamă variată de activități pentru a-i susține dezvoltarea armonioasă a personalității și, de ce nu, pentru a-i descoperi talentele: PIAN, DANS, DEZVOLTAREA INTELIGENTELOR MULTIPLE, nelipsite din programul saptamanal.

Copiii si parintii sunt implicati in: spectacole de teatru, petreceri, evenimente, acțiuni caritabile, expoziții cu lucrările copiilor, excursii, tabere de conectare etc.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani, am pregătit un spaţiu sigur şi atractiv, cu jucării diverse, toate potrivite vârstei şi nevoilor celor mici, jucării ce ajută la dezvoltarea gândirii creative, a capacităţilor senzoriale, limbajului şi chiar la a interacţiona şi a comunica între ei.

Noi știm că timpul petrecut aici de cel mic are o puternică încărcătură afectivă și de aceea spaţiul a fost special conceput astfel încât copii să se joace împreună, să socializeze, să se simtă liberi, înțeleși, iubiți și apreciați.
Poveștile, cărțile vârstei lor îi îmbie din locuri cu acces permanent. Putem sta împreună pe pernuțe si să ne apucăm de citit și povestit, pentru că ştim cât de important este rolul poveştilor în viaţa copilului, dar şi a noastră, a adulţilor.

Copiii ies zilnic in curte și ne uimesc zilnic cu jocul, râsul și vocile lor cristaline.

Pentru mine, Castelul Bucuriei este locul pe care îl caut de ani de zile, locul la care am visat să-mi duc copiii, locul unde copilul tău se va simţi liber, apreciat și iubit !

Mariana Balaban alături de Echipa Veselă şi Creativă

O ZI LA CRESA (1,5-3 ANI)

PROGRAM 8.00-18.30
08.00 – 9.00 Sosirea copiilor/ activitati specifice motricitatii fine ( modelaj, pictura, mototolire/rupere, lipire)/Joc liber
09.00 – 9.15 Miscarea de dimineaţă
09.15 – 9.30 Micul dejun
9.30 – 10.15 Joaca afara
10.15 – 11.00 Activitati didactica in limba romana si engleza conform curiculei zilnice
11.00– 11.15 Gustarea de fructe
11.15 – 12.00 Jocuri libere, activitati senzoriale, muzica, dans si povesti
12.00 – 12.30 Masa
12.30-13.00 Rutina de schimbat pentru somn, olita etcc
12.30-15.15 Program de odihna
15.15-15.30 Rutina de schimbat, olita, etc
15.30 – 16.00 Gustare
16.00 – 17.30 Activitati liber alese si joc in aer liber/Preluarea copiilor
17.30-18.00 – Gustare 2 – mix de fructe si legume
18.00-18.30 – Prelurea copiilor

TARIFE CRESA

 • PROGRAM SCURT (ORA 8-12.30) – CU MASA INCLUSA 2.000LEI
 • PROGRAM MEDIU CU SOMN (ORA 8-16.30) – CU MASA SI SOMN 2.200LEI
 • PROGRAM LUNG (ORA 8-18.30) – CU MASA SI SOMN SI PROGRAM DUPA AMIAZA - 2.400LEI

*Hrana copiilor se prepara în bucataria nostra. Prețul acesteia este de 30 lei pe zi

ACTIVITATI INCLUSE IN TAXA:
 • Hrana copiilor se prepara în bucataria nostra. Prețul acesteia este de 30 lei pe zi
 • Supraveghere medicală (asistenta medicală zilnic, 8 ore si medic in fiecare zi de luni dimineata)
 • Engleza (zilnic) prin joc, muzica si dans
 • Intalniri bianuale cu parinti (feed-back, idei, activitati parinte-copil)
 • Evaluari individuale impreuna cu psihologul gradinitei
 • O sedinta saptamanal de dans
 • O sedinta saptamanal de pian
VACANȚE

Pe tot parcursul anului, gradinița funcționează cu program normal, cu excepția a trei zile de Sarbatorile Pascale, 10-14 zile vacanta de iarna intre Crăciun si dupa Revelion, o saptmana de vacanta in luna iunie, la finalizarea anului scoalar si o saptamana in august inainte de inceperea anului scoalar, precum si zilele libere prin lege.

INSCRIERE:

Acte necesare inscrierii

Dosarului de inscriere este necesar sa contina:

 1. fisa de inscriere – il primiti pe email
 2. contractul de scolarizare – il primiti pe email
 3. copie certificat de nastere copil
 4. copie CI a parintilor/tutorelui legal
 5. taxa de inscriere 1000 lei ce NU se scade din prima taxa, este o taxa distincta, ce se achita in fiecare luna iunie, pentru reinscrierea in urmatorul an scolar.

In plus, va rugam sa completati fisa de consultatii medicale si sa ne furnizati urmatoarele documente:

 1. copie carnet de vaccinari
 2. buletin de analiza solicitat de cabinetul medical (exudat faringian si nazal,  examen coproparazitologic)
 3. aviz de intrare in colectivitate (adeverinta de la medicul de familie/pediatru cu mentiunea "sanatos si apt pentru colectivitate")

PreSchool provides learning opportunities
that increase children’s potential.