You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Cluburi
Engleza conversatonala

Conversational English Club
Teacher: Loredana Popa
Ce este CONVERSATIONAL ENGLISH CLUB?

Un club special desemnat copiilor isteti, curiosi si dornici sa invete limba engleza la nivel conversational prin participare active si constienta.

O metoda de predare a limbii engleze in mod natural,fara eforturi de memorare,cu accent major pe conversatie prin exersarea abilitatilor de comprehension(listening& translating) -comprehensiune prin activitati interactive si studiu bilingv.

Noul nostru curs de Limba Engleza Conversationala se focuseaza pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare in limba engleza cu aplicabilitate practica, in viata de zi cu zi.

Punem accent pe vorbirie şi ascultare pentru a explora limbajul funcțional și tematic cu o multitudine de teme si contexte uzuale variate: interacțiuni sociale(vizita la doctor/piata/intr-o calatorie/cerc de prieteni etc) , relatarea povestirilor, discutarea despre pasiunile proprii.

Acest curs echivaleaza cu un nivel II –Elementary- de studiu al limbii engleze si ne va ajuta sa ne imbunanatim fluenta si pronuntia intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Este foarte important sa ne putem exprima cu usurinta,iar dupa cum stim,limba engleza are caracter international,astfel ca in orice tara ne-am afla,ne ajuta sa stim engleza la nivel de conversatie.

Cine poate participa la CONVERSATIONAL ENGLISH CLUB?

Copiii de gradinita 5ani+

Copiii din invatamantul primar

Numar minim de participanti; 5 copii inscrisi

Cat dureaza CONVERSATIONAL ENGLISH CLUB?

durata unei sedinte 45min – 50min

Cand se desfasoara CONVERSATIONAL ENGLISH CLUB?

Sedintele se desfasoara de doua ori pe saptamana,pentru fixarea si retentia elementelor asimilate.

EVALUARE ,FEEDBACK SI RECOMANDARI

Feedback-ul catre parinti se va baza pe observarea semestriala si o proba de evaluare ale carei rezultate si recomandari vor fi transmise individualizat,sub forma de recomandari,pe module de studiu,la mijloc si final de curs anual.

Cost saptamanal: 60 lei/ 2sedinte de studiu

PreSchool provides learning opportunities
that increase children’s potential.